2023. június 5., hétfő

Fantasia turné riport


 

Ezt a cikket mindenképp ajánlom elolvasni:

https://maquia.hpplus.jp/life/news/83131/1/?utm_campaign=maquia_online.twitter&utm_source=twitter&utm_medium=referral



Maquia készítette, a Fantasia turné utolsó napján. Csodálatosan megfogalmazza a KAT-TUN erejét, sok színűségét és elképesztő tehetségét. 

Egy két idézet belőle:

"A KAT-TUN csapat mindig rendithetetlenül látja a világot és sok féle történettel rendelkezik. "

"... nagyon szeretjök a történet szálat és a show-szerű elemeket... Egy csapat egy történettel."

"A gazdag színek kapcsolódnak, élénken és mégis természetesen keverednek." (amikor a tagok erős egyéniségét vezeti be)

Valamint megemlíti az egyéni  teljesítményüket is, Maru mennyit is fejlődött a beatbox-ban, Uepi a rapp-ben és Kame sexy, változó arckifejezései és gesztusai. 

"Miközben ők hárman fejlődnek és egyre jobban kifejezik egyéniségüket, a csoport szélessége és mélysége növekszik. " (tehát, hogy mennyire hozzájárul az önmegismerés is a csapathoz)

Továbbá kitér jelenetekre amik a koncerten történtek, kérdésekre amiket a tagok megválaszoltak. Egyszerűen szerintem nagyon szépen leirja és átadja az érzést, hogy mennyire varázslatosak és bámulatosak a srácok. Támogassuk továbbra is őket, vigyük tovább a történtüket és legyünk részesei! 💕😊⭐🔥 Nagyon örvendek, hogy hyphnes-nek mondhatom magam! És hálás, hogy 10 évvel ezelőtt megismerhettem őket és az életem részesei lehetnek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kame és Takahashi

  Kame és Takahashi Kyohei (Naniwa Danshi) kalandja Part I: https://youtu.be/mY-19u4miI4?si=1XQszRtPpu6ekoVa Kame ismét udvariasan felveszi ...