2015. szeptember 13., vasárnap

A sors szenvedélye (ismertető)

Ime a masodik tortenet, amit az "Egyszer a keseruseg napjai is felvilagosodnak..." tortenettel parhuzamosan fog menni... Tudom nem tudom hany oldalam van , amelyeket nem szeretnem bezarni, esetleg megszuntetni , oda is fogok irni, de mint irtam a fantaziam nem all meg. Szoval nem is huzom az idot ime az ujabb tortenet. Itt is :

Foszereplok: Kamenashi Kazuya
Akaru Suzuki
(Mar az elejetol megjelennek, a KAT-TUN tobbi tagjai is , pontosabban a KAT-TUN 6-an, )

Cim: A sors szenvedélye

"A sors játszik az élettel. Felkavarja az emberek érzéseit. Tudod, hogy ott van a világban , tudod , hogy vár rád.  Aztán eljön az a pillanat amikor találkoztok, meglátod és elsőre megdobbantja a szived. De mi van ha nem épp olyan a sors amilyennek gondoltad, amilyennek megvan irva.  Aztán csak arra eszmélsz ,hogy eltelt az idő és rádöbbensz beleszerettél , de vigyázz mert a sors ellened fordulhat . Szenvedély...mindent elmond , amit érzel. 
Kamenashi Kazuya érzéseit felkavarja , egy titokzatos lány , aki csak egy filmbe szerepel vele. A filmben lévő jelenetek valóra vállhatnak? A film életre kelhet? A sors keze van benne? Akaru még nem is tudja a rég dédelgetett álmai valóra válnak. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kame és Takahashi

  Kame és Takahashi Kyohei (Naniwa Danshi) kalandja Part I: https://youtu.be/mY-19u4miI4?si=1XQszRtPpu6ekoVa Kame ismét udvariasan felveszi ...