2015. szeptember 12., szombat

Elso bejegyzes

Hello! Tul sok tortenet alakul a fejembe es foleg benne a szereplok Kamenashi Kazuya es a KAT-TUN. Sok oldalam van, amelyeken torteneteket, irok, de a fantaziam sosem all le. Ezert nyitottam meg,hogy a sok tortenetet ami a KAT-TUN es a tagjaival kapcsolatos irjam ide . Mar van egy par tortenet, ami mar megy egy oldalomon, amelynek Kame a foszereploje. De mint irtam a fantaziam nem all meg. Szoval ide novellak , tortenetek amelyek reszekbol allnak, kisebb irasok, esetleges versek Kame-rol es a KAT-TUN -rol. Remelem tetszeni fog.

Meg egy csomo mindent el kell keszitsek a blogon,hogy teljes es vagany legyen, de sajons most nincs idom. De holnap remenyeim szerint minden meg lesz , amit tervezek : zenet tenni (KAT-TUN es Kame) , mik varhatok az oldalon megegyszer az oldalon szelen, chat, rendszeres olvasoknak feliratkozo, kiszerentnem javitani a borito kepet,mivel le lett vagva a "world"szo es Tatsuya, de kijavitom es meg sok mas amit meg nem soroltam fel. Szoval holnap es holnaputan mindent elkeszitek es lesz 3/ 6 novella mindegyik KAT-TUN tagrol, es ket tortenet ismertetoje, ami reszekre lesz bontva. (Vagy 10-13 tortenet ismertetoje varja ,hogy kiposztoljam, igy hat sietek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kame és Takahashi

  Kame és Takahashi Kyohei (Naniwa Danshi) kalandja Part I: https://youtu.be/mY-19u4miI4?si=1XQszRtPpu6ekoVa Kame ismét udvariasan felveszi ...