2020. március 19., csütörtök

Egyszer ... 8.resz


Egyszer a keseruseg napjai is felvilagosodnak

8.resz 

Akaru: 

    -Hogy o majd megved? De aranyos ! -hulledezett Tamiya.
    -Aranyos...- nevettem el magam. 
A suli veget ert, a lanyok meg a proba terembe igyekeztek. Elmeseltem mi tortent. 
   -De ez olyan lovagias , a hos szerelmes fellep . Egy hiresseg meghozza... a kis mazlista. - almodozott tovabb Tamiya.
   -Akaru... - szolalt meg mellettem Hitaru. - Ugye tudod, hogy a ket vilagotok kulonbozik. O egy hiresseg, te meg egy egyszeru lany vagy. Nem rosszbol mondom csak...
    -Tudom.- kozbe szoltam.- Teljesen igazad  van. Kazuyanak ez csak egy nyaralas. Egyszer vissza fog menni a kis sztarsagi eletebe es eli tovabb a fenyuzo eletet. Mig itt teljesen mas a vilag. - lehajtottam fejem es probaltam osszeszedni magam.
Nem szabad legyengulj Akaru , nem szabad jelet mutass a gyengesegednek... Kazuyanak semmi jo nem suli ki ha itt marad, ha raakaszkodsz. Nem szabad... Neki mas az elete mint neked.
   -Na jol van mit gondoltok ha elmegyunk vasarolni?- ugrott a nyakunkba Tamiya. 
   -Rendben menjunk. - adtam be a derekam.
Talan a vasarlastol kikapcsolodom , amugyis jo lenne felfrissiteni a ruhasszekrenyem. Miutan megmosakodtam, desodor es ruha csere utan a lanyokkal elindultunk a kozpontban. 
Tamiya orvendezve sorolta, hogy mit kell vegyen, nezzen:
   -Oh... multkor lattam egy aranyos polot abba a kis butikba, remelem megvan meg... oh es egy balerin is jol jonne. Oh tudom menjunk be a Stars uzletbe... oh es a Margerett -be, jol jonne egy uj smink paletta oh es...
   -Oke ertsuk Tamiya, bekell nezzunk egyszer mindehova ami elenk kerul. - mondta Hitaru es elnevettuk egymast.
   -Latod az a lany? Nem az a lany, akivel osszehozta most  a sajto . Nem szegyeli magat, szegeny Kazuya eletet felforditotta. Bolondsagokat beszel a sajto, hogy egy ilyen egyszeru lany megtetszedjen Kazuyanak kizart. Na ne nevettes.  Nezz csak ra...
   -Sss, csendesebben ez Akaru Oshiato. 
   -Az a jeges szivu lany? Aki nem erez semmit? 
   -Igen. Csendesebben.
    -Nem hiszem el, meg Kazuya is a celpontja lett. Nem szegyeli magat, egy ocska , szerencsetlen lany . Mindenkit a foldbe akar tiporni. 
Mindenkit a foldbe akar tiporni. Ezt tennem?  Sosem erdekelt, hogy mit gondoltak masok, nem nagyon figyeltem arra mit mondanak. Most hirteln miert kezdett erdekelni? Kazuyanak kizart, hogy megtetszedjek. Akaratlanul a csok jutot eszembe  es a szavai En megvedelek . A telefonom ott viritott, hogy 3-szor keresett.., nehany uzenet is kuldott, hogy Beszeljunk . Komolyan beszeltem. Nem vagy egyedul.  De nem keverhetem bele az eletembe...az biztos. Elmosolyodtam... milyen dolgokon aggodok, hiszen kozottunk nem volt semmi , en rideg vagyok, nem kell neki valaszoljak.
   -Pontosan. Vagy Kazuya szorakozik a lannyal... 
Szorakozik velem? Nem en szoktam szorakozni az emberekkel... 
   -Akaru!- hirtelen tertem vissza. 
Megvoltam allva, a lanyok aggodva neztek ram.
    -Ne hallgas azokra amiket azok a libak beszelnek. Nem vagy ocska es szerencsetlen... 
   -Csak...csak menjunk.- vagtam kozbe.
Nem mondtak semmit, tudtak ilyenkor legjobb ha kicsit magamra hagynak es a gondalataimmal. Igaz, hogy attol a pillanattol kezdve megvaltoztam, nem szabad soha gyenge lenni, gyengeseget megmutatni. Nem mutathatok gyengeseget. A mallba atlaghoz kepest sok ember lezengett most, mintha mindenkinek most tamadt kedve vasarolni. Ugy gondoltuk, hogy itt kezdunk, itt tobb lehetoseg van aztan kierve johetnek a kisebb butikok. De  talan nem volt jo otlet, ahogy egyre beljebb ertunk ugy egyre tobb szem szegezodott ram , dobbenet es rosszalo pillantasok lovelltek felem. Tehat mar mindenki latta a hirt? Tenyleg ennyire megvetendo vagyok, hogy egy kepen vagyok Kazuyaval. Nem ertem, mi ez a nagy dolog.... mert o egy sztar?  Vagy lehet en csinalok ebbol olyan nagy ugyet... Az emberek kivancsiak ... tulsagosan is... szeretik beledugni az orrukat oda ahova nem kellene, pletykalni. 
    - Akaru, te eros vagy. Ne vedd fel azt amit mondanak, ahogy neznek. Par napig lesz csak ez. Pusztan kivancsiak , de meg ok sem tudjak mire. Nincs azon a foton semmi.- szolalt meg ismet batoritani Tamiya.- Ne erdekeljen, te vagy Akaru Oshiato! Mutasd meg nekik!
Ra mosolyogtam. Igaza volt...
    -Koszonom. Igazad van.- karon ragadtam a baratnoimet es elindultunk vasarolni.
A vasarlas jo volt, 1 viragos shortot es egy ruhacskat, valamint egy meggyes , feher szinu polot szereztem be magamnak. Tamiya kicsit csuggedt volt, nem talalt olyan smink palettat amit keresett. Hitaru egy overollt es egy ruhacskat talalt maganak. Jo kis csajos nap volt. Es nem torodtem a pillanatsokkal es a beszeddel ami korulottem forgott...
De a napok csak teltek , Kazuya nem tert vissza es ezek a tekintetek minden egyes napomon vegig kovettek. Mar, mar a hazamnal is megjelentek riporterek.  Es Kazuyaval azota nem is beszeltem.
   -Akaru, ezt nezd!- szaladott a padomhoz Hitaru es elem tette a telefonjat.
    -Ez...

Kazuya

Miutan Akaru letette, hiaba hivtam nem vette fel, uzeneteimre sem valaszolt.Vajon mi jar a fejdbe Akaru? Valamiert azt sugta a szivem, hogy ismet bezarkozott , egyedul van es szuksege van valakire. Masnap Jhonny ismet egy gorillat kuldott ertem . Miutan reggeliztem es szaladtam egyet, hogy kiuritsem a fejem... ott allt az ajtom elott. Elkeszultem es az ugynokseghez mentunk. Jhonny ott ult a szekebe, valami papirokat bamult. A hirek mara nem csillapodtak, csak nagyobb por kavarodott korulottuk, hogy mi is az igazsag.
    -Szoval mi jutott eszebe?
    - Merlegeltuk a dolgokat. Elso hiba, semmi gond. Vannak osztalytarsaid , bartokat szerzel, tinedzser vagy. En megertem. Ennek okakent ne haragudj ram, hogy kiborultam a tegnap. Csak baratkozol, nyilvan rosszkor voltal rossz helyen. Es a sajto mint mindig feltuningolta az egeszet. De minden rendben lesz. Elmondod az igazsagot, hogy osztalytarsad volt, te mint jo barat azt hitted gond van igy odamentel segiteni de mint kiderult minden rendben  volt
    -Szoval hazudjak?  - ertetlenul nezett ram.- Nem volt minden rendben, Akaru nem akart azzal a szemettel beszelni. Es en...en sajnalom de szeretem.
Arcat kezei koze temette:
   -Mar megint ezzel  jossz ?  Ez elfog mulni, meglatod. - pattant fel .- Sztar vagy viselkedj is ugy . 3 nap mulva lesz a konferencia. Jegyezd meg a storyt. Mehetsz.
Tudtam, hogy nem mondhatok semmit. De nem volt igaza, egyaltaln nem ereztem azt, hogy ez elfog mulni. Igaz,  nem is telt olyan sok ido el, de ezt az erzest nem lehet iranyitani, csak ugy megszuletik ott van bent es mar azon veszed eszre magad, hogy senki masra nem tudsz gondolni csak ra, senki massal nem tudsz lenni csak vele. 
   -Kazuya!- epp kifele tarottam az ugynoksegrol mikor valaki megszolitott.
Megalltam es korulneztem, Jun Matsumoto az Arashi tagja igyekezett felem:
   -Hello!- fogtam kezet vele amikor hozzamert.- Mi ujsag? 
    -Hello. Jol vagyok koszi, epp gyakorolni fogunk a sracokkal. Te? Hogy vagy? Lattam a cikket. Jhonny nagyon ki volt?
   -Hat. Kicsit.- mondtam.
   -Es mi igaz ebbol?  -  huzta fel a szemoldoket kivancsian.
    -Jun, jo baratomvagy, igy nem fogok neked hazudni. Igen, szeretem azt a lanyt.
   -Micsoda? Maris szereted?
   -Tudom, rovid ido. De valahogy megtortent. - magyarazkodtam.
   -Ertem, baratom. - karolta at vallam . - Minden rendben lesz meglatod.
   -Nem tudom... azt sem tudom, hogy mikor kerulok vissza, hogy ujra lassam. Es ezekutan biztos, hogy Jhonny is rajtam fogja tartani a szemet. Te...te nem voltal szerelmes soha? Van baratnod, nem is tudom...
 Elnezett es elmosolyodott, de a tekintete mast sugarzott:
   -Kitudja... nekem most mennem kell bocsi.- fordult vissza a mondatom vegere.
Lehet hogy hasonlo helyzetbe lenne mint en? De nem ertem... Jhonny miert akadt ki ennyire rajtam? Taguchinak is van baratnoje es masoknak is a cegnel...Mindnekinek van maganelete, kell legyen maganelete... senkit az eg vilagon nem kell erdkelje hogy kivel vagyok, kit szeretek es errol senki sem kellene beszeljen.  Tul sokat gondolkodsz Kazuya... kilepetem az ugynoksegtol es ugy dontottem setalok egyet es megiszok egy kavet a kedvenc kavezomba Yume etterembe, olyan kis csend van mindig ott. Megneztem a telefonomat, de az nem villagitott, Akaru nem keresett. Vajon mi van vele?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kame és Takahashi

  Kame és Takahashi Kyohei (Naniwa Danshi) kalandja Part I: https://youtu.be/mY-19u4miI4?si=1XQszRtPpu6ekoVa Kame ismét udvariasan felveszi ...