2024. január 29., hétfő

Kame 2023 óév bucsuztatása

2023-as utolsó videojában elbúcsuztatja az óévet. Mint korábban említette 2023 év egy fontos évnek tekintette (02.23 születésnapja) ezért is igyekezett újdonságokat hozni és ahogy lehet kimaxolni. Hónaponként tekintve visszaemlékszik, minden kis eseményre, munkájár. Kezdve az insta fiokjának megnyitásától, KAT-TUN turnén ahol születésnapot ünnepelet, át forgatásokon, utazásokon, WBC-n, doramákon, juniorokkal való segédkezésen keresztül sok más tevékenyégig. Igazán sok mindenbe belekezdett, biztos elfáradhatott, de boldog és ez a legfontosabb. Meg is mutassa, hogy egyik hónapja teljesen be volt táblázva. De örül, hogy ennyi mindent kipróbálhatott, megoldhatott, találkozott emberekkel és ennyi emléket gyűjthetett. Hálás az évnek és hálás nekünk, hogy támogattuk és kéri tegyük így továbbra is! 
Köszönöm Kame, hogy 2023-as évemet ennyi meglepetéssel gazdagítottad! Mindent bele továbbra is! Remélem ebbe az évbe is minden vágyad teljesül majd! 




https://youtu.be/itO54_QDapM?si=jk0C-IeC8fWyOY5D




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kame és Takahashi

  Kame és Takahashi Kyohei (Naniwa Danshi) kalandja Part I: https://youtu.be/mY-19u4miI4?si=1XQszRtPpu6ekoVa Kame ismét udvariasan felveszi ...