2024. január 1., hétfő

Kame barátnője?

 Az év első hírje


Kame boldog és szerelmes! Legalábbis álítólag. Több magazin is beszámolt arról,felröppent a hír, hogy Kamenashi Kazuya és Tanaka Minami bemondó nővel, színésznővel, akivel korábban dolgoztak együtt, mindketten egy idősök.

A közös munka során, akik látták őket, azt mondták, hogy már elejétől kezdve nagyon jól kijöttek. A média szerint alig 3 hónapja lehetnek együtt, viszont már a házasságot fontolgatják. Illetve azt is lehet olvasni, hogy bizony az ügynökségeik is megerősítették a kapcsolatukat "Amióta elkezdtek együtt dolgozni, nagyon jó viszonyban vannak". Azaz, jobban mondva nem tagadták a híreket. 


Szerintem aranyosak együtt, találnak! :) Remélem, hogy nem fogják sokan támadni Kamet és nem fog esni a népszerűsége. Igenis megérdemli a boldogságot! Legyenek boldogok és értsék meg egymást mindig, ilyen nagy mosollyal!  

Frissítve: Semmilyen hír nem érkezett erről. Először is elnézést kérek, nem akarok ész nélkül tovább adni. Másodszor, nem ez volt a szándékom ezzel a poszttal, remélem senkit sem bántottam meg. Egy bizonyos hírt feljött, megszerettem volna osztani, de egyáltalán nem állítom és nem is olvastam sehol, hogy igaz lenne. Csak annyi, hogy jóban vannak. Sajnálom, ha úgy jött le, hogy terjesztem a pletykát. Nem így szerettem volna. Elnézést kérek! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kame és Takahashi

  Kame és Takahashi Kyohei (Naniwa Danshi) kalandja Part I: https://youtu.be/mY-19u4miI4?si=1XQszRtPpu6ekoVa Kame ismét udvariasan felveszi ...