2024. február 18., vasárnap

Koki őszinte interju

 Koki Tanaka nemrégiben, letartoztatása előtt, őszinte interjut adott a Addiction Report lapnak. Őszintén és meghatottan nyilt meg, hogy elmesélje életét, hogyan is kezdődtek drog problémái, milyen érzések keringettek és milyen érzések keringenek most benne. 

Örülök, hogy most már úgy érzi van értelme harcolni és tovább megy, valamint, hogy szeretne bocsánatot kérni és javítani a helyzeten. És természetesen azt is, hogy nem hagyja abba a zenélést. Megnyílt és belátta, hogy ezekről a próblémákról beszélnie kell, mert van kire támaszkodnia. Igazán meghatott és elszomorított, ahogy olvastam az érzéseiről. Légy erős Koki! Gyere vissza és légy újra boldog! Nehéz időszak áll mögött és előtte sem lesz könnyű, de támogassuk továbbra is őt! Küldjük az erőt, hogy ne érezze azt egyedül van! 






Interju 4 részre osztották, három már fent van, az utolsó holnap fog felkerülni. Kokit február 15-én tartoztatták le 2 év és 8 hónap szabadság vesztésre ítélték. 

https://addiction.report/NaokoIwanaga/kokitanaka-2024-1?utm_source=relatedlink

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kame és Takahashi

  Kame és Takahashi Kyohei (Naniwa Danshi) kalandja Part I: https://youtu.be/mY-19u4miI4?si=1XQszRtPpu6ekoVa Kame ismét udvariasan felveszi ...