2023. december 22., péntek

Ooku sorozat

 Új szerepben láthassuk Kame-t jövő január 18-tól, Ooku című sorozatban. Ami az emberi érzelmekről szól, a féltékenységről, szomorúságról, gyűlöletről és a nők küzdelme körül forog, hogy megtalálják igaz szerelmüket. 

Az Edo-korszak közepén hanyatlóban volt a gazdaság, a japánokat pedig megszorításban és kemény munkában kényszerítették. Tovább terjed az egyenlőtlenség, és az emberek türelmetlenül várják egy olyan tábornok érkezését, aki javítja a gazdaságot, gazdagítja az országot és a népet. Mindeközben a főszereplő, Isonomiya Tomoko kénytelen hozzámenni a tizedik sógunhoz, Tokugawa Ieharuhoz. Amikor átlépték Kiotót az Edo kastélyba, körülbelül 1000 nővel találkoztak, akik a shogunt szolgálják. Itt heves harc kezdődik a nők között, hogy kegyet és szeretetet kapjanak shoguntól. Közben valaki összeesküdött, hogy Ookut és az Edo shogunátust káoszba hozza.



Igazán érdekesnek tűnik! Alig várom, hogy ilyen történelmi szerepben is láthassam Kame-t. Biztos ügyes lesz! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kame és Takahashi

  Kame és Takahashi Kyohei (Naniwa Danshi) kalandja Part I: https://youtu.be/mY-19u4miI4?si=1XQszRtPpu6ekoVa Kame ismét udvariasan felveszi ...