2023. december 24., vasárnap

Jin válik

 Jin és Meisa vállnak

 Mindketten instagramjukon, egy storyban jelentették be ugyan olyan poszton, hogy külön utakon fogják folytatni. Elsődleges mindkettőjük számára a család és azt is elmondják, hogy minden rendben van közöttük, békésen vállnak el útjaik. Illetve megkérnek mindenkit arra, hogy tartsák tiszteletben őket, családaikat, barátaikat és ne kérdezősködjenek, akarjanak interjut bárkivel is készíteni. 


Kis háttér info: házasságuk 2012-be kezdődött. Nem indult a legjobban, ugyanis Jin karrierjét akkoriban igen megérintette. Ugyanebben az évben született meg kislányuk Theia, illetve 2017-ben kisfiúk, aki nevét nem hozták nyilvánosságra. 


Sajnálom a történteket. Kívánom, mindkettőjüknek a legjobbakat a továbbiakban is! Kérlek ne támadjátok le Jint! Hagynunk kell, hogy ezen az időszakon átessen, most legfontosabb, hogy a gyerekekkel legyenek és megértessék a történteket, hogy ők ne sérüljenek és valóban békés elvállást Meisaval.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kame és Takahashi

  Kame és Takahashi Kyohei (Naniwa Danshi) kalandja Part I: https://youtu.be/mY-19u4miI4?si=1XQszRtPpu6ekoVa Kame ismét udvariasan felveszi ...