2023. december 2., szombat

Kame Barcelona vlog video 2

 Kame vlogja folytatódik. Frissen felkészül egy kis segítséggel a következő napra. 

Amint elkészül a városba érkezünk, ahol már a producerrel sétál (Lumberjack the monster film) . És megérkezünk az esemény helyszínére is ahol büszkén mutatja meg, hogy mikor is vetítik a filmet. 

Meg mutatja, hogy hogyan ismerik fel az emberek és kérnek autogrammot, illetve fotót is. Oh, bár én is kaphatnék. Természetesen nagyon udvariasak a rajongók és Kame meg is adja nekik amit kérnek. Milyen szerencsések! 

Megnézi Barcelona egyik nevezetességét a Barceloni Szent Család - templomot és képeket is készít, amit meg is mutat nekünk. Megkostol egy specialitást, amit egy kis videora fel is vettek. Azt hiszem korábban megosztottam itt, a kis Barceloni kirándulást a Japan Warner Bors-tól.

Aztán a video közepétől, harmadik napra tekintünk be, amikor is a világ permier van.  Olyan jól néz ki az öltönyben! Hosszú nap elé néz. Miután megreggelizik és elkészül. Megérkezik a helyszínre, ahol fotokat készítenek róla, nagyon aranyos ahogy poénkodik a fotosók és emberek előtt. Annyira boldog amikor emberekkel találkozik és elmondják, hogy tetszett a film és kérdeznek, autgorammot kérnek és hasonló. Aranyos! Jó látni, mert megérdemli.  Megmutatja spanyol tudását. Jól áll férfias és bársonyos hangjának. :) Aranyos ahogy izgul, hogy az emberek vajon mi lesz a reakciójuk miután megnézték a filmet. Őszintessége és kedvessége egész video alatt látható. 😊

Vörös szönyeg, fotozás, promotálás, bemutatás, érzéseinek őszinte elmondása mindenben betekintést enged egy kicsit. Köszönjük!








https://youtu.be/aMkO7hibACI?si=4xTRqb6l6qp9klhG

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Precious one

  Precious one ~Egy értékes~ Az idő telik és mi megismétlünk sok találkozást és elválást Itt vagyok, valaki kedvességétől függve, miközben v...