2023. november 28., kedd

Kame Barcelona vlog video 1

 Kame legútobbi videojában egy vlogot indított el, Spanyolországi útjáról, ahol ugye a filmet promotálta. 

Első útja Barcelonába vezetett. Épségben meg is érkezett, ám egy kis kellemetlenség történt ugyanis a böröndje, nem jött még meg. Így eldönti, hogy mielőtt a szállodába mennek, elmegy vásárolni néhány dolgot. Meg is mutatja mit vett és természetesen baromi jól áll neki. Kis bevásárló körútján, természetesen a várost is megnézni és képeket is készít. Még egy kicsit a nyelvtudását is megvillogtatja amikor leáll beszélgetni két emberrel. Ha jól értettem angolul, mármint a két ember biztos, de ha jól értettem Kame is. Kicsit nehezen hallatszik. Vagy esetleg spanyol lett volna? Nem, azt hiszem angol. A férfi hangja akivel beszélt erőteljesebb volt, és ott angol szavakat véltem ki.

Kame nagyon aranyos az egész video alatt és figyelmes, még az alvás előtti rutinját is megmutatja, ahogy gondozza az arcát, hiszen ezt fontosnak tartja. 😊 Nagyon kellemes video volt! Köszönjük!








https://youtu.be/1C-Ea_Xkrhg?si=-7_lrlcEzr-B9MJb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kame és Takahashi

  Kame és Takahashi Kyohei (Naniwa Danshi) kalandja Part I: https://youtu.be/mY-19u4miI4?si=1XQszRtPpu6ekoVa Kame ismét udvariasan felveszi ...