2021. február 23., kedd

Red Eyes

 https://twitter.com/redeyes_ntv/status/1363971836757893121?s=20


Kazuya a "Red Eyes" legújabb dorama forgatásán születésnapja alkalmával. Olyan aranyos ^^ .


Egy kis tájékoztató az új doramáról. Idén januárban indult és már néhány rész fent is van. Nagyon király, döbbenetes, érzlmet felforgató, komplex sorozatról van szó. Néhány rész megnézésével is csak ajánlani tudom.

Története:

 Kanagawa Prefekturális Rendőrség Vizsgálati Támogató Elemző Központja egy olyan speciális egység, amely a bűnügyi nyomozásait olyan adatok felhasználásával kezeli, mint országszerte mintegy 5 millió megfigyelő kamera felvételei segítségével. Fushimi Kyosuke a prefektusi rendőrség első nyomozási osztályának volt nyomozója. Ő egy különleges nyomozó, akinek szerelmét meggyilkolta egy sorozatgyilkos, pont azon a napon, amikor mint a barátnőjének mint neki meglepetése volt. Kyosuke azzal a céllal megy bele, hogy a speciális csapat tagja legyen, hogy így elkaphatja a sorozatgyilkost, de azzal a feltétellel hogy magával hoz még további három civil tagot az egységbe. Egy egyetemi tanárt, aki profilalkotás szakértője, egy egyedülálló anyát, aki korábban az Önvédelmi Erőknél volt és egy fiatal zseniális hackert. De egy bakija van ennek, az összes tag egykor bünöző volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kame és Takahashi

  Kame és Takahashi Kyohei (Naniwa Danshi) kalandja Part I: https://youtu.be/mY-19u4miI4?si=1XQszRtPpu6ekoVa Kame ismét udvariasan felveszi ...