2023. november 16., csütörtök

Kame és Ren 5.video

 Kame és Ren utazása folytatodik! Ahol a korábbi video véget ért ott folytatodik az új, azaz a bevásárlóközpontban. És a bevásárló körúton vehetünk részt velük.

Kame elmondja, hogy a minnenapi teendője, szokása, hogy eljöjjön vásárolni, nos ez talán nem is meglepő, hiszen amennyire szeret főzni :) . Ren megkérdi, hogy milyen zöldségeket szeret, mire felsorolja, hogy a jamgyökér és a gomba, ezek mellett megemlíti, hogyan választja ki őket. Kame igyekszik kitenni magáért és minden féle inyencséget kiválaszt maguknak, amit ő maga ajánl és Ren is szeret. Ren le van nyűgözve, hogy Kame mennyire jól eligazodik és tudatosan választ az alapanyagok között. Nagyon aranyos Kame, mikor egy egy alapnyagot megtalál és felcsillanak a szemei és még a kamera felé mutatja, hogy ő ezt használja és nagyon jó. 😊 Bár nem iszik sokat,  erre az alkalomra elmegy és vesz alkoholt is, hogy ünnepeljenek. Folyton azt ismételgeti, hogy luxusba mennek :)).  Ren mindenközben az autóban vár, elmondja, kicsit kinosan érzi magát, hogy Kame csatornája és most ott ül egymagában a kamera előtt és már nagyon várja, hogy Kame visszajöjjön. Aranyos :).  Kame megtalálja a kedvenc borát, Mago mago, amiből minden évbe más cimkét tesznek és megtalálja a 86-os évet is, ami a legdrágább közülük, hiszen régi. Kiválasztás és vásárlás után pedig igyekszik is vissza kohai-ahoz. 

Továbbra is látszik, hogy Ren mennyire tiszteli és csodálja Kamet! :) 



https://youtu.be/JTV1jqZzXHo?si=FBa2z6ThHRAy3c3l

Sajnálom, hogy csak most hozom ezt a részt, de elvoltam utzava. Érkezem a többivel is, ami még felkerült. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kame és Takahashi

  Kame és Takahashi Kyohei (Naniwa Danshi) kalandja Part I: https://youtu.be/mY-19u4miI4?si=1XQszRtPpu6ekoVa Kame ismét udvariasan felveszi ...