2023. november 22., szerda

Kame és Ren 6.videó

 És párosunk megérkezik a konyhában, ahol el is kezdik előkészíteni a vásárolt alapanyagokat, hogy együtt főzhessenek. Kame nagyon aranyosan meséli közben, hogy egy Instagram hirdetésben, mosószert talált és nagyon tetszett neki, meg is rendelte és nagyon izgatott, hogy megjöjjön. Olyan aranyosan csillognak a szemei! ^^ Amikor megmutassák a kipakolt alapanyagokat, megmondom őszintén, meg is éheztem! 😅 Ti nem?

Pezsgővel koccintanak, majd neki is állnak a munkának, először egy előtétel készítésével. Ahogy Kametól megszoktuk kézbe is veszi az ügyet és ügyesen tevékenykedik a konyhában, míg Ren-el arról beszélnek, hogy milyen is volt régen, amikor először hallott Kame-ról, erről arról a műsorról, ki hogy formálodott az évek során. És néhány percen belül el is készül egy könnyed kis előétel, ahogy mondta Kame "gyors de finom". Prosciutto, rukkola és sajt volt a fő elemek. Nagyon finomnak nézett ki! 😋 És természetesen mindkét srácnak is izlett.

Neki is fognak egy újabb fogásnak. Olyan, mintha egy főzőműsort néznél, Kame a szakács és Ren aki figyeli és kérdez. Másodikra egy gombás, olajas fűszeres csemege volt készítve, amit szintén finomnak nézett ki! Beszélnek arról is, hogy Ren most nyitott instagram fiókot, Kame elgondolkodik, hogy milyen lett volna ha ő is a debütáláskor nyitott volna. Harmadikként a yam gyökérrel készít meleg szendvicset. Megemlítik a házasságot és a gyerekvállalást is. 

Gondolom nem én vagyok csak így ezzel ha azt mondom, hogy annyira szeretem nézni Kame-t főzni, annyira látszik, hogy mennyire szeret. Remélem még tesz fel ilyen videókat, akár ilyen kis főző tippekkel. :)





https://youtu.be/-jUZzBboNBA?si=2JOneMFMUNPZiIf8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kame és Takahashi

  Kame és Takahashi Kyohei (Naniwa Danshi) kalandja Part I: https://youtu.be/mY-19u4miI4?si=1XQszRtPpu6ekoVa Kame ismét udvariasan felveszi ...