2023. november 4., szombat

Kame és Ren Meguro 4.video

 Kame legújabb videójában Meguro Ren-el találkozik, aki ugye a kohia-a. Miközben indulnak, enni, betekintést engednek kellemes beszélgetésükben. Kame kocsijával megy érte, egy fekete matt BMW Benz LS-el, ami néhány éve lett az ővé.

Beszélgetésük során feljönnek olyan témák, mint hogy hogyan is találkoztak, amikor Kame szoló koncertezett, először beszélgettek, hogy Ren kérte el az elérhetőségét Kame-nak és, hogy ő biztatta, hogy vegye fel a juniorokkal a kapcsolatot. Hogy milyen támogató is volt Kame, segített neki, ahogy ezt fordítva is el lehet mondani, hiszen Ren támogatta Kame-t, hogy készítsen Youtube fiókot. Ren megemlíti, hogy jelenleg forgat. Beszélnek az alvási szokásaikról, Kame megemlíti, hogy ő mozgásban is eltud aludni, mert másképp nem lenne kipihent, ehhez hozzá kellett szoknia. Ám így már ha hazamegy, nem biztos tud egy jót aludni, mert folyamatosan valamin pörög az agya, a csendben. Felhozzák, mindkét csapatait, a KAT-TUN és a SnowMan-t is. Debütálás pillanatukat. Ren elmondja, hogy szeretne ő is így lenni, ahogy ők és így kinézni. Elbeszélik, hogy Ren 185 cm magas és Kame folyton azzal van el, hogy kérjen tőle 3 cm-et nem többet, csak 3-at. Ahogy arról is beszélnek, hogy Kame miért hozta létre a Youtube csatornáját és, hogy ez milyen érzés is neki.

Egy igen kellemes, poénos, felszabadult beszélgetésbe vehetünk betekintést. Nagyon látszik a tisztelet Ren felől Kame-nak, hogy felnéz rá és valóban segített neki és örül, hogy megismerhette. Egy jó párost alkotnak. És kívánom, hogy a barátságuk csak így tovább növekedjen!

https://youtu.be/5oFaCLkYzao?si=mF8KVybNXY_kDRd9

Illetve kaptunk egy kis videot is ahol már le vannak ülve enni és a hosszabb videojukat promoválják.

https://youtube.com/shorts/mdDOadg9Jwc?si=ofIuVHnHycscFiNW















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kame és Takahashi

  Kame és Takahashi Kyohei (Naniwa Danshi) kalandja Part I: https://youtu.be/mY-19u4miI4?si=1XQszRtPpu6ekoVa Kame ismét udvariasan felveszi ...