2022. január 14., péntek

Crystal Moment

 


Új együttműködésben vesz részt a KAT-TUN , nem mással mint Sho Sakurai-al!


Ez a bizonyos kollaboráció egy dal keretébe fog megtörténni a címe "Crystal Moment" és a téli játékok során fog felhangzodni először. Nagyon kíváncsian várom, hogy mit fognak produkálni de szerintem csalódni nem fogunk 😊. És egy kis betekintő, hogy mit is mondtak a tagok az elkövetkező eseményekről:

Kamenashi Kazuya:
"Igazán boldog vagyok és hálás, hogy énekelhetem ezt a főcímdalt és azt is, hogy Sakurai-kun írja és kicsit feszültnek is érzem magam. Csapatként megtiszteltetés, hogy kapcsolodhatunk az olimpiához, a sporthoz és Sakurai-kunhoz. Őszíntén szólva, még mindig nem hiszem el, hogy egy ilyen csapat tagja lehetek, de eddig a GOING-ra vonatkozó tudósításaimon láthattam a különböző sportólok munkáját  és az általuk bejárt utat. Továbbá, elképzelve ezt a pillanatot, reméljük, hogy ez lesz az első része egy csodálatos télnek 2022-ban, a játékosoknak, minden érintett és minden támogatott számára. Énekelni fogok, minden érzésemet beleadva!"

Tatsuya Ueda:
"A sporttal, az olimpiával és ezzel a dallal foglalkozni nagy kíváltság, ami boldoggá tesz. Amikor meghallottam, nagyon boldog lettem. Teljes lelkemből fogom énekelni ezt a dalt, így amikor mindenki meghallja azt fogja mondani "Ez Beijing dala!" Sőt, az hogy Sakurai-kun írja a rap-et, igazán felüdített és rendkivűli boldoggá tett. Remélem sikerül egy ilyen dalt elénekelni megfelelően végig, hosszas közvetítések után a sportoloknak és a stílusunkat is át tudjuk majd adni. "

Nakamaru Yuichi:
"Nagy megtiszteltetés, hogy ezzel a dallal támogathatjuk azokat a játékosokat akik mindent beleadnak , hogy minden meccset megvívjanak. Már alig várom, hogy elénekelhessem a rap szövegeket amiket Sakurai-kun ír, aki régóta dolgozik az olimpiai közvetítéseken megalkotta és ezzekkel az érzésekkel alkotunk egy dalt, ami mindenkit megragad. Reméljük, hogy a játékosok jól szerepelnek majd Beijing-ben és az érzelmek viharát válltják ki Japánban."

Mindent bele srácok! ⭐

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kame és Takahashi

  Kame és Takahashi Kyohei (Naniwa Danshi) kalandja Part I: https://youtu.be/mY-19u4miI4?si=1XQszRtPpu6ekoVa Kame ismét udvariasan felveszi ...