2023. október 28., szombat

Kame élete 2. video

Kame második videoja is elkészült, ahogy idősorrendben beszél életéről, hogy jobban megismerhessük.

Őszintén szólva még gyakorlom a japánt, nem vagyok olyan jó benne így használtam angol fordítot a videonál, de nyilván nem minden lett helyes, ám néhány információt sikerült kinyernem, amit most szeretnék összefoglalni. Igyekeztem és igyekszem helyesen leadni, de nézzétek meg ti is és ha valamit úgy vettek észre nyugodtan szóljatok. Szeretném megtanulni, de nem a nyelvérzék az erősségem. De igyekszem és kitartó vagyok!

 Az elejétől kezdi életét születése napjával, minek után ő a harmadik gyermek, a szülei lányt vártak, éppen ezért bár a két testvérének rövidebb haja volt, neki kisfiúként hosszabb volt a haja és öltöztetni is volt kicsit lányosabb.  Ismét felhozza, hogy óvodában milyen népszerű volt, az anyukák és lányok körében is mennyi csokit kapott valentin napkor és mindig főszerepeket kapott előadásokkor. Elárulja,  hogy mikor is kezdett baseballozni és felhozni a szülienek hogy mit is akar és természetesen, hogy a neve is honnan ered. Hogy az elején nem volt valami ügyes, de a szülei vettek neki baseball kesztyűt és elmondták, ha kitartóan próbálkozik akkor biztos hogy jobb lesz, csak adjon bele mindent. Kitartóan edzett és 6.-os korában részt vehetett egy baseball bajnokásgon. Persze így sok időt elvett neki a reggeli edzések és nem is laktak közel a sulihoz így mindig szaladnia kellett az iskolában, hogy el ne késsen bár esett meg, hogy elnézést kellett kérjen. Elmeséli, hogy a bajnokságon megismerkedett kinai játékosokkal és évekre rá amikor nézte a WBC-t, amikor is Japán játszott Kina ellen, pont az a játékos játszott Kína csapatában, akivel anno megbarátkozott és van egy közös képük is. Szerette volna fel venni a kapcsolatot, de akkor tört be a covid és nem tudott. De most felhívja a videóban a figyelmet, hogy esetleg ha nézi a fiú, akkor szívesen beszélnének.
Aztán elérkezett az az idő is, amikor idolság felbukkant az életében, az édesapja beszélgetett el vele és mondta, hogy az ő döntése mit akar de megnyilt egy ilyen út is számára. És megemliti, hogy hogyan is ismerte meg Yamapit, hol látta először és hogy elgondolkozott hogy olyan legyen, mint ő. Végül eldöntötte, hogy elmegy a meghallgatásra és kellett vásároljon magának ruhát, mert neki csak a baseball felszerelése volt és milyen tanácsot adott az apja neki, hogy mit csináljon amikor sor kerül rá. Nem tudott táncolni, de kiválasztották. Aztán részt vett még egy másik meghallgatáson, ami tulajdonképpen az  első sorozata volt amiben részt vett a  "3 nen a gumi Kinpachi - sensei", ahol már a színészi tehetséget is nézték, de ugye ő ott sem mozgott otthonosan, végül Daisuke Matsuzakat adta elő, a Koshienből (profi baseball játkos) és sikerült átmennie. Útobbi nagy hatással volt arra, hogy elősegítse a döntését, hogy merre is menjen. Év vége felé, meghívták a KinkiKids koncertre, ahol annyit kellett tegyen, hogy felmenjen a színpadra és integessen. Akkor fogott kezében először mikrofont és látni az embereket is, jó érzést kelltett benne. Ezekután leült a szüleivel és baseball menedzserével is, hogy ott hagyja a baseballt és idol lesz. 

Kamehoz híven a videó, nagyon aranyos, könnyed lett, de megvan a maga komolysága is hiszen bemutatja az életét, azt szertné ha megismernék, hogy honnan jutott ő ide és nem csak azt látnák, ami a szinpadon van. Ezért pedig le a kalappal előtte és mindent bele Kame! Köszönjük, hogy megosztottad ezt velünk! Csak így tovább! Köszönjük, hogy idol vagy! 😀😊



https://youtu.be/31KAER-8iok?si=CHM-dImOYRGNnr88

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kame és Takahashi

  Kame és Takahashi Kyohei (Naniwa Danshi) kalandja Part I: https://youtu.be/mY-19u4miI4?si=1XQszRtPpu6ekoVa Kame ismét udvariasan felveszi ...