2023. október 23., hétfő

Kame youtuber

 Gyerekek, fantasztikus hír! 🎉


Kame nem rég fejezte be az insta live-ját ahol hivatalosan is bejelentette, hogy Youtube fiókot nyit! Ne felejtsétek követni! 

Az első videója már fent is van, amiben elmondja, hogy a sok teendő mellett, hogyan is esett a választás arra, hogy végül meglépje ezt a lépést és itt is jelen legyen valami megmelíti, hogy mit fog tevékenykedni a csatornáján. Azt is megemlíti, hogy legyen szó múltról, jelenről, jövöről ő nagyon hálás minden személynek és velük is felfogja venni a kapcsolatot, ha jól értettem akkor egy videó erejéig bár. Szóval van mit nézni, mit követni.  Illetve a videó végén arra is buzdít, hogy iratkozzunk fel, irjunk, értékeljünk legyünk vele!

Annyira örülök, hogy elindultak ezen az úton és adnak teret az idoloknak. Nézzétek meg ezt a hatalmas mosolyt, hogy végre nyithat a nagy közönség felé és ugye nem csak Japán, de szerte a világnak is, mennyire örül neki. 😊 Mindent megér, hogy ezt a mosolyt látod! Gratulálunk Kame!










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kame és Takahashi

  Kame és Takahashi Kyohei (Naniwa Danshi) kalandja Part I: https://youtu.be/mY-19u4miI4?si=1XQszRtPpu6ekoVa Kame ismét udvariasan felveszi ...